Van idee tot plan met onze concept- & ontwerpfase

Je hebt een idee, maar voordat we echt aan de slag kunnen, werken we dat samen uit naar functionaliteiten en ontwerp. We vertalen je organisatiedoelen naar een logisch proces en concrete functionaliteiten. Onze designers zorgen dat de identiteit van je organisatie herkenbaar blijft. Concept en ontwerp is de eerste stap naar een (service)portaal, app, website of webshop.
Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig naar onze succesvolle concept- & ontwerp aanpak?

Een onmisbare eerste stap

De concept en ontwerpfase is een essentiële eerste stap binnen de meeste projecten. We vertalen je idee samen naar concrete functionaliteiten en ontwerpen. Ook toetsen we deze zaken aan budgetten.

Zo kaderen we samen het project en creëren we een startpunt voor de daadwerkelijke ontwikkeling en/of configuratie.

 

Functioneel en doelgericht

Bij Innovadis telt resultaat. Vanwege onze pragmatische en nuchtere aard, tref je bij ons geen zweverige concepten die de link met de realiteit missen. We spreken de taal van de industrie en handel en dat stelt ons in staat om steeds opnieuw met frisse concepten te komen die passen bij de wereld van onze opdrachtgevers.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten