Dynamicweb all-in-one business suite

Dynamicweb is een volwassen softwarebedrijf dat producten ontwikkelt die u helpen groeien en optimaliseren. Dit doen zij voor toonaangevende klanten als Toyota, Europcar, Flying Tiger, Apollo Vredestein, Hummel en Truckland met een robuust platform dat wereldwijde verkoop, B2B en B2C, segmentatie, herinneringen voor verlaten winkelwagentjes en contentpersonalisatie ondersteunt. Het is schaalbaar naar grote e-commerce implementaties voor zowel B2B-, B2C- als selfservice portals.
Wij helpen je graag!

Meer weten hoe wij je kunnen helpen met Dynamicweb?

B2B commerce platform

Het all-in-one bedrijfsplatform combineert Content Management, E-commerce, Product Information Management (PIM) en marketingmogelijkheden om krachtige klantervaringen op alle kanalen te creëren, die conversies verhogen. Zeer geschikt voor zowel B2B als B2C – retailers, groothandelaren en fabrikanten.

Met E-commerce en PIM in hetzelfde platform, kunt u eenvoudig productgegevens verrijken in meerdere talen, met vele soorten media en met zoveel productvelden als u nodig hebt. Lever deze verbeterde content aan marktplaatsen, dealers en klanten op manieren waarvan u alleen maar kon dromen.

 

De feiten

Dynamicweb is het enige platform dat Content Management, E-commerce, PIM en Online Marketing functionaliteiten bevat. Met de standaard integraties voor alle Microsoft ERP en CRM systemen kan er razendsnel geïntegreerd worden. Dynamicweb kan indien nodig als standalone werken. Mocht het ERP om de een of andere reden niet werken, bijvoorbeeld door een upgrade, dan blijft de webshop volledig functioneren. Ook wanneer er van ERP wordt gewisseld, wordt alle data meegenomen binnen Dynamicweb

 

Meer weten?

Bezoek de website van Dynamicweb om alle mogelijkheden te bekijken.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten