Laat je inspireren door onze events

Wij vinden het belangrijk onze kennis te delen met de markt. Daarom organiseren wij regelmatig verschillende events. Op deze pagina kun je aanmelden voor digitale en fysieke evenementen.
congres - VOORJAAR 2022

Smart Industry Event 2022

Na de afwezigheid van het Smart Industry Event in 2021 keert het event terug op 12 mei 2022! Meer informatie over aanmelden volgt zo snel mogelijk!

Duurzaamindelogistiek.nl

Online event - 19 mei 2021 - 15:00-17:00
Duurzaamheid in de logistiek

Dit is het slotevent van het Project Countdown

Tijdens het Duurzaamheid in de logistiek event gaan wij verschillende innovaties op het gebied van duurzaamheid in de logistiek presenteren. Ook worden resultaten besproken die door het EFRO- OP Oost Countdown project bereikt zijn op het gebied van IoT en duurzaamheid in de logistiek.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees snel!

congres - najaar 2021

Smart Industry Event 2021

Ook dit jaar organiseren wij weer hét event waarbij we door middel van praktische toepassingen en voorbeelden uit de praktijk laten zien hoe je hier meer business mee genereert.​
webinar - binnenkort

Hoe zet je productinformatie slim in?

Tijdens deze sessie vertellen we hoe je productinformatie succesvol kunt inzetten binnen je organisatie. Welke stappen moet je doorlopen en wanneer is het succesvol.

Webinar - binnenkort

Het geheim achter de groeiende verkoop in de DHZ​

Wij nemen je mee in de DHZ wereld en hoe om te gaan met die toenemende online vraag. Wat doen fabrikanten en retailers die de omzet alleen maar zien stijgen nu anders? En dat zonder dat het moeite kost om deze vraag aan te kunnen.

Ontvang ons magazine!

Het INNO magazine staat boordevol met leuke & handige B2B commerce tips om meer business te kunnen genereren.

Onze opdrachtgevers