InnoLAB, dé creatieve broedplaats voor nieuwe ideeën

Ideeën en mogelijkheden bedenken kunnen we allemaal, want die zijn er genoeg. Maar waar begin je nou? En hoe? En is het allemaal wel haalbaar, of is het te combineren met andere mogelijkheden? Vaak kom je er alleen niet uit. Wij helpen je graag, want samen komen we tot een oplossing! Dat doen we binnen ons eigen InnoLAB, dé creatieve broedplaats voor nieuwe ideeën. Doe je mee?
Wij helpen je graag!

Kunnen wij je helpen met creatieve, vernieuwende oplossingen?

Zet de eerste stap

Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om van een idee een succesvol product of werkbare oplossing te maken. Daarom hebben wij InnoLAB opgericht. Wij geloven er heilig in dat je samen meer bereikt dan alleen. Ook weten we dat het vaak moeilijk is, om van je idee een succesformule te maken. Wij helpen je daar graag mee verder!

Met onze kennis van de nieuwste technologieën en jouw idee kunnen we samen echt iets moois neerzetten. Heb je het beste idee van Nederland? Laat het ons weten en wij investeren graag onze tijd hierin. Enkele voorbeelden van projecten die we al succesvol hebben ontwikkeld in InnoLAB zijn de slimme weg N737, een app om scheurwijdtes te meten en de slimme container. You’re next!

 

De sleutel tot succes

Samenwerken! Geloven in je idee en gewoon doen! Wij kunnen niks mooiers bedenken dan een nieuwe innovatieve oplossing op de markt te brengen die ook echt iets bijdraagt aan deze wereld. Wij weten wat we kunnen op technologisch gebied. Als je deze kunde nu eens samenvoegt met jouw idee… Wat zouden we samen dan wel niet kunnen bereiken? Daarom investeren we graag in nieuwe ideeën en oplossingen. Op verschillende manieren. Tijd, middelen, kunde. Daar waar onze toegevoegde waarde ligt, bieden wij jou hulp. Oftewel, er zijn geen excuses meer voor je om niet te starten met je idee.

Heb je een idee? Wil je samenwerken? Neem contact met ons op!

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten