Laat je inspireren door interessante artikelen

Op zoek naar onze visie op Internet of Things, e-commerce, strategie & ERP integraties? Lees onze blogs voor uren leesplezier!
Nieuws

SHV gebruikersdag

We vinden het heel belangrijk om te weten wat er allemaal speelt bij onze opdrachtgevers. We blijven daarover graag in contact en hebben daarom deze bijeenkomst georganiseerd. Het wordt een middag waarop we samen actuele vraagstukken behandelen. Een middag waarop Innovadis graag de ideeën, die we hebben voor de komende periode, bij jullie toetst. En een middag waarbij voldoende ruimte is om onderling ervaringen uit te wisselen.

Nieuws

Sales Layer PIM (video)

Sales Layer biedt een eenvoudig te gebruiken PIM-platform dat toegang geeft tot intelligente productdata voor een grotere klantervaring.

In de bijgaande video vertellen we meer over ons partnership met Sales Layer en wat de toegevoegde waarde is van Sales Layer PIM.

Nieuws

Innovadis is ISO 27001 gecertificeerd

Met trots laten we weten dat we de ISO 27001 certificering hebben behaald. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat Innovadis voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Niet alleen voor ons belangrijk, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers.

Nieuws

Van onze partner: PIM for manufacturers (ENG)

Deze whitepaper helpt je om je om PIM succesvol te implementeren en de meest voorkomende valkuilen te vermijden. Daarnaast lees je de vijf cruciale stappen die je moet nemen voordat je een PIM-implementatie uitvoert.

Ontvang ons magazine!

Het INNO magazine staat boordevol met leuke & handige B2B commerce tips om meer business te kunnen genereren.

Onze opdrachtgevers