Laat je inspireren door interessante artikelen

Op zoek naar onze visie op Internet of Things, e-commerce, strategie & ERP integraties? Lees onze blogs voor uren leesplezier!
Nieuws

Van onze partner: PIM for manufacturers (ENG)

Deze whitepaper helpt je om je om PIM succesvol te implementeren en de meest voorkomende valkuilen te vermijden. Daarnaast lees je de vijf cruciale stappen die je moet nemen voordat je een PIM-implementatie uitvoert.

Nieuws

Van onze partner: Website design in B2B – Waarom het belangrijk is en hoe je het kan verbeteren

We weten dat B2C-websites vaak aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Denk aan de webshop van Coolblue, die de beste online klantervaring van 2021 aanbieden volgens de WUA Digital Excellence Monitor. Maar ook in B2B is de klantervaring essentieel voor succes. Sana legt uit waarom, maar geeft ook voorbeelden zodat jij kan zorgen voor een optimale ervaring in jouw B2B-webshop.

B2B commerce

Hoenderdaal: “Productinformatie steeds meer de motor van ons bedrijf”

In een markt waarin goede productinformatie steeds belangrijker wordt, spelen fabrikanten een hoofdrol in het leveren van die content. Als producent hebben zij immers alle relevante informatie in huis. Grote uitdaging is die data zo efficiënt mogelijk te beheren en distribueren. Hoenderdaal Fasteners besloot hiervoor samen met specialist Innovadis een PIM-systeem te implementeren. “Dat systeem is nu de motor van de data in onze organisatie, waarmee we ons kunnen onderscheiden.”

Ontvang ons magazine!

Het INNO magazine staat boordevol met leuke & handige B2B commerce tips om meer business te kunnen genereren.

Onze opdrachtgevers