Laat je inspireren door interessante artikelen

Op zoek naar onze visie op Internet of Things, e-commerce, strategie & ERP integraties? Lees onze blogs voor uren leesplezier!
Nieuws

Innovadis lanceert INNOVEMBER!

Wij vinden het belangrijk om onze kennis, ervaring en expertise met jullie te delen. Om deze reden hebben wij INNOVEMBER in het leven geroepen.

INNOVEMBER is voor iedereen die bezig is met of meer wil weten over digitalisering en innovatie binnen de B2B. Denk hierbij aan de verschillende systemen en processen die je nodig hebt om jouw digitale transitie te maken.

B2B commerce

Innovadis is trotse partner van 2BA

Innovadis is een trotse partner van 2BA. 2BA is een datapool die waar wij onze PIM-systemen mee kunnen connecten. 2BA beheert een neutrale datapool voor het gecontroleerd en digitaal uitwisselen van artikelgegevens tussen leverancier en afnemer op basis van de internationale ETIM standaarden.

B2B commerce

Innovadis neemt Morssinkhof Groep mee in digitale transitie

“E-commerce verdient eigen plek in organisatie”. Succesvolle e-commerce is meer dan alleen een goed ingerichte webshop of dealerportaal met gestandaardiseerde artikeldata en goede logistiek en verzending. “Minstens zo belangrijk is de plek van e-commerce binnen de organisatie”, zegt Tom Visser, e-commerce manager bij Morssinkhof Groep. Samen met Innovadis werkt hij aan de digitale transitie van de verschillende bedrijfs­onderdelen van Morssinkhof Groep.

B2B commerce

GS1 als rode draad voor het PIM-systeem

GS1 is een internationale standaard voor de identificatie van producten. Je kunt je artikelen er een uniek nummer mee geven, dat vervolgens als een soort wereldwijd paspoort fungeert. GS1 werkt ook als datapool – een kanaal waarop leveranciers actuele productinformatie publiceren.

Ontvang ons magazine!

Het INNO magazine staat boordevol met leuke & handige B2B commerce tips om meer business te kunnen genereren.

Onze opdrachtgevers