Laat je inspireren door interessante artikelen

Op zoek naar onze visie op Internet of Things, e-commerce, strategie & ERP integraties? Lees onze blogs voor uren leesplezier!
Nieuws

Van onze partner: Website design in B2B – Waarom het belangrijk is en hoe je het kan verbeteren

We weten dat B2C-websites vaak aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Denk aan de webshop van Coolblue, die de beste online klantervaring van 2021 aanbieden volgens de WUA Digital Excellence Monitor. Maar ook in B2B is de klantervaring essentieel voor succes. Sana legt uit waarom, maar geeft ook voorbeelden zodat jij kan zorgen voor een optimale ervaring in jouw B2B-webshop.

B2B commerce

Hoenderdaal: “Productinformatie steeds meer de motor van ons bedrijf”

In een markt waarin goede productinformatie steeds belangrijker wordt, spelen fabrikanten een hoofdrol in het leveren van die content. Als producent hebben zij immers alle relevante informatie in huis. Grote uitdaging is die data zo efficiënt mogelijk te beheren en distribueren. Hoenderdaal Fasteners besloot hiervoor samen met specialist Innovadis een PIM-systeem te implementeren. “Dat systeem is nu de motor van de data in onze organisatie, waarmee we ons kunnen onderscheiden.”

Nieuws

Innovadis lanceert INNOVEMBER!

Wij vinden het belangrijk om onze kennis, ervaring en expertise met jullie te delen. Om deze reden hebben wij INNOVEMBER in het leven geroepen.

INNOVEMBER is voor iedereen die bezig is met of meer wil weten over digitalisering en innovatie binnen de B2B. Denk hierbij aan de verschillende systemen en processen die je nodig hebt om jouw digitale transitie te maken.

B2B commerce

Innovadis is trotse partner van 2BA

Innovadis is een trotse partner van 2BA. 2BA is een datapool die waar wij onze PIM-systemen mee kunnen connecten. 2BA beheert een neutrale datapool voor het gecontroleerd en digitaal uitwisselen van artikelgegevens tussen leverancier en afnemer op basis van de internationale ETIM standaarden.

B2B commerce

Innovadis neemt Morssinkhof Groep mee in digitale transitie

“E-commerce verdient eigen plek in organisatie”. Succesvolle e-commerce is meer dan alleen een goed ingerichte webshop of dealerportaal met gestandaardiseerde artikeldata en goede logistiek en verzending. “Minstens zo belangrijk is de plek van e-commerce binnen de organisatie”, zegt Tom Visser, e-commerce manager bij Morssinkhof Groep. Samen met Innovadis werkt hij aan de digitale transitie van de verschillende bedrijfs­onderdelen van Morssinkhof Groep.

Ontvang ons magazine!

Het INNO magazine staat boordevol met leuke & handige B2B commerce tips om meer business te kunnen genereren.

Onze opdrachtgevers