Innovadis valt in de prijzen bij de Cobouw Awards

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Winnaar!

Cobouw Awards 2020

Digitalisering in de bouw. 
Wat startte in ons InnoLab werd bekroond door de Cobouw.
 

Jaarlijks vindt de uitreiking van de Cobouw Awards plaats. Inn verschillende categorieën worden er projecten genomineerd en dit jaar was er voor het eerst ook een Young Talent Award te winnen.

Wat velen al wel weten is dat Innovadis heeft meegewerkt aan het project Motis, dit is het project wat de slimme weg, de N737, heeft neergezet. In samenwerking met meerdere partijen, waaronder Strukton Civiel, hebben wij dit project gerealiseerd. Een fantastisch project, waarin we vele innovatieve toepassingen hebben gebruikt. Ontzettend trots waren we dan ook toen we hoorden dat Motis genomineerd was met het project van de N737 voor de Digitalisering Award. En nog trotser dat Annemarie Boereboom van Strukton Civiel de prijs in ontvangst mocht nemen. Een bekroon voor ons allemaal op dit mooie project!

Annemarie Boereboom, Strukton Civiel

Wil je meer weten over de slimme weg N737? Je leest het hier.

Onlangs schreven we al een blog over de strategische samenwerking tussen Strukton en Innovadis. Binnen Innovadis hebben we nog een verbogen pareltje, namelijk ons InnoLab. Er zijn maar weinig mensen die ons InnoLab kennen en dat terwijl we er juist zoveel mooie, nieuwe, innovatie oplossingen vandaan komen. Onze samenwerking met Strukton Civiel zal ook voornamelijk binnen ons InnoLab plaatsvinden.

Wij zien het InnoLab als de creatieve broedplaats voor nieuwe ideeën. Wij geloven er heilig in dat je samen meer bereikt dan alleen. Ook weten we dat het vaak moeilijk is, om van je idee een succesformule te maken. 

Meer weten over ons InnoLab? Dat kan! Hier lees je er meer over.

 

Wat we ook het vermelden zeker waard vinden is de Young Talent Award. Dit jaar voor het eerst uitgereikt. De Young Talent Award is er voor gedreven, realistische, oplossingsgerichte creatievelingen onder ons. Dit jaar is deze Award gewonnen door Marijn Bruurs van Witteveen+Bos. Voor Innovadis ook een speciaal moment, want Marijn is onze partner binnen CWAnaylsis. Bekijk hieronder Marijn zijn reactie op het winnen van de Award.

Nog even terug naar CWAnalysis (CWA).  CWA is opgericht door Innovadis en Witteveen+Bos en is ook ontstaan vanuit ons InnoLab. Witteveen+Bos had een idee en wij hebben deze gezamenlijk tot een product op de markt gebracht vanuit ons InnoLab.  CWA is ontstaan met de gedachte dat het opnemen van scheuren in beton (denk aan gebouwen, bruggen, viaducten) toch echt makkelijker, sneller en nauwkeuriger moet kunnen dan de huidige handmatige metingen. Met alle slimme technieken die vandaag de dag beschikbaar zijn, zou dit toch gemakkelijk digitaal moeten kunnen? Een prachtig idee, wat geleid heeft tot een gezamenlijk product die nu beschikbaar is voor de markt.

Of ben je benieuwd naar wat CWAnalysis echt allemaal kan? Bekijk dan hier de website.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten