De wereld een beetje beter maken – schuldenknooppunt

Schuldenknooppunt

Het schuldenknooppunt

De wereld iets beter maken met innovatieve IT toepassingen is de drijfveer van Innovadis.

Daarom zijn wij blij dat we naast onze B2B-commerce platformen een belangrijke rol mogen spelen in het terugdringen van de schuldenproblematiek van Nederlandse huishoudens.

In opdracht van de NVVK en het Schuldenknooppunt heeft Innovadis de technische realisatie van het Schuldenknooppunt voor haar rekening genomen.

Het knooppunt verbindt schuldhulpverleners met schuldeisers waardoor de communicatie en afstemming veel sneller en gemakkelijker gaat.

Voor de schuldenaar betekent dit dat het in kaart brengen van de schulden en afstemmen van een afbetalingsregeling geen maanden meer duurt, maar nu nog slechts een kwestie van weken is.

Het Schuldenknooppunt is een centrale digitale voorziening voor gestandaardiseerd berichtenverkeer tussen schuldhulpverleners en schuldeisers. Er zijn minder handmatige handelingen nodig. Dit maakt schuldregelen sneller en efficiënter en er is minder ruimte voor fouten. Het systeem is veilig en de AVG is geborgd. Als alle schuldeisers en schuldhulpverleners aansluiten op het Schuldenknooppunt is in principe schuldregelen binnen 3 weken mogelijk.

Op donderdag 28 januari is het schuldenknooppunt officieel gelanceerd. Een mijlpaal waar we enorm trots op zijn. Ben je benieuwd hoe het schuldenknooppunt werkt? Bekijk hier de video van het schuldenknooppunt, waarin dit wordt uitgelegd.

Meer weten? Neem contact op met Jurgen van Kreij of Martijn van Tongeren.

Geplaatst op:
Categorieën:
Deel dit artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Categorieën
Meer artikelen:

Meer weten over de Innovadis aanpak?

Ontvang ons magazine!

Het INNO magazine staat boordevol met leuke & handige B2B commerce tips om meer business te kunnen genereren.