Nieuw! Makkelijk een afspraak plannen met de nieuwe Diensten Applicatie van Leen Bakker

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Om nog efficiënter te werken heeft Innovadis voor Leen Bakker een Diensten Applicatie ontwikkeld. Hiermee kan er tijdens het bezoek aan een Leen Bakker filiaal direct met de klant een afspraak ingepland worden met een monteur. Leen Bakker draait nu een pilot met deze Diensten Applicatie in 12 filialen, de verwachting is dat deze voor alle vestigingen door heel Nederland wordt uitgerold.

Wanneer een klant in de winkel een keuze heeft gemaakt voor een gordijn, rails of andere raamdecoratie, is er de mogelijkheid om gelijk een afspraak in te plannen met een monteur. De medewerker van Leen Bakker vult in de Diensten Applicatie alle wensen en gegevens van de klant in. De applicatie berekent wat er nodig is en geeft hierbij de prijzen weer. De applicatie is zodanig slim gebouwd dat de applicatie zelf berekent wat er allemaal nodig is om de gekozen raamdecoratie ook daadwerkelijk te plaatsen. De applicatie is gekoppeld met het voorraadsysteem en de planning, zodat de snelst haalbare datum weergegeven wordt.

Bij het gebruik van de Diensten Applicatie spelen er een aantal factoren mee die de applicatie zelf ondersteunt. Dit zijn de relaties tussen diensten en artikelen, de skills van de monteur per dienst en de levertijden van de leverancier. Deze onderdelen zijn van invloed op de uiteindelijke datum die de klant in de winkel kan kiezen.

Er wordt enthousiast gereageerd op deze nieuwe service. Met name het thuis correct vooraf inmeten bleek al op de eerste dag direct van toegevoegde waarde voor consumenten die twijfelen over hoe zoiets technisch correct gedaan moet worden. Ook vanuit Leen Bakker wordt er erg positief gereageerd op de gerealiseerde applicatie!

‘”Mede door de inzet van ons team en de samenwerking met het team van Innovadis kunnen we nu al monteurs plannen en lopen onze winkels weg met deze dienst. Innovadis denkt met ons mee en levert kwaliteit. Binnen Leen Bakker hechten we waarde aan de kwaliteit, snelheid en professionaliteit. Met Innovadis hebben we hierin een perfecte partner gevonden.’’

Tom Hemelsoet, Leen Bakker

Innovadis

Innovadis is expert in digitale strategie, b2b-commerce en PIM-systemen. Begonnen in 1994 als spin-off van de University of Twente, ontwikkelde Innovadis in 1996 haar eerste websites. Sinds 2000 brengt het bedrijf uit Enschede retail e-commerce-oplossingen en in 2010 werden de eerste b2b commerce en servicekanalen aangeboden. Dit jaar lanceerde Innovadis haar eigen InnoLab, een digitale broedkamer voor innovatie waar nieuwe slimme concepten en technologieën worden ontwikkeld.

Innovadis, Enschede, 053.850.75.00, info@innovadis.com, innovadis.com

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten