Innovadis is trotse partner van 2BA

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Wij zijn er trots op dat 2BA en Innovadis zich officieel partners mogen noemen.

2BA is een datapool die waar wij onze PIM-systemen mee kunnen connecten. 2BA beheert een neutrale datapool voor het gecontroleerd en digitaal uitwisselen van artikelgegevens tussen leverancier en afnemer op basis van de internationale ETIM standaarden. De productgegevens van de fabrikant, importeur en/of agent worden hierin dan ook gecontroleerd en geclassificeerd opgenomen. En kan door de leverende groothandel(s) de eigen handelsinformatie aan het unieke fabrikantproduct worden gekoppeld. Via de 2BA datapool wisselen leveranciers en afnemers uit de installatiebranche dagelijks realtime informatie uit over ongeveer 2.000 producten. Zo’n 400 fabrikanten en 150 groothandels hebben zich bij 2BA aangesloten. Wil jij ook met 2BA aan de slag? Innovadis is dé partner om het voor je te regelen!

Wie gebruiken 2BA?

Technische groothandels gebruiken de productinformatie die fabrikanten op 2BA publiceren om hun e-commerce platform of bijvoorbeeld hun PIM- of ERP-systeem te vullen. Zonder deze productinformatie worden de producten niet bij de groothandel verkocht. Ook voor de installateur biedt 2BA voordelen, want die beschikt altijd over actuele product- en handelsinformatie uit:

  • Meer dan 3,7 miljoen productrecords
  • Meer dan 22 miljoen handelsrecords
  • Ruim 150 aangesloten groothandels
  • Meer dan 530 dataleveranciers van circa 1.000 producenten

Meer weten over 2BA? Lees ons partnerartikel: 2BA Datapool B2B oplossingen - Innovadis

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten