Sales Layer PIM (video)

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Sales Layer biedt een eenvoudig te gebruiken PIM-platform dat toegang geeft tot intelligente productdata voor een grotere klantervaring.

In de onderstaande video vertellen we meer over ons partnership met Sales Layer en wat de toegevoegde waarde is van Sales Layer PIM.

Sales Layer: "Sales Layer voldoet aan de behoeften van de marketingteams van fabrikanten, detailhandelaars en distributeurs. Wij zijn van mening dat technologie voor iedereen gemakkelijk te leren en te gebruiken moet zijn, en daarom zetten wij ons in voor gebruiksvriendelijke en schaalbare software.

Catalogusbeheer is complexer geworden en de kwaliteit van de productinhoud is de sleutel tot het behoud van succes en groei. Bij Sales Layer weten we dat een typisch PIM niet genoeg is: wij zijn uw digitale rechterhand om uw product management te laten evolueren naar intelligente analytics en informatie verrijking."

Meer weten over Sales Layer en de mogelijkheden van Sales Layer PIM?
Neem contact op met een van onze specialisten.

Alexander van Dijk
a.vandijk@innovadis.com
+31 6 4987 9390

Jordy Goorman
j.goorman@innovadis.com
+31 6 1723 4511

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten