Genereer meer business online

Smart Cities

Slimme vuilcontainers die aangeven als ze vol zitten of een storing hebben. Straatverlichting die feller wordt als iemand langsloopt. Verkeerslichten die inspelen op de drukte van het verkeer. Parkeergarages die d.m.v. verlichting aangeven waar vrij parkeerplaatsen zijn.

Slimme oplossingen

Maar denk ook eens aan slimme gebouwen; automatische deuren kennen we, maar liften die je zelfstandig naar de juiste verdieping brengen, of koelkasten die zelf boodschappenlijstjes aanmaken, CV-ketels die zelf onderhoudsafspraak inplannen. Moderne technologieën maken hele steden en gebouwen slimmer.

Meer business met smart cities​

Heel leuk allemaal, maar het voelt soms nog heel ver weg. Toch is dit straks allemaal niet meer weg te denken in ons dagelijkse leven. Zo zijn er hele slimme wegen (lees hier de case: de slimste weg van Nederland) die werken met geluidsdetectie om het verkeer sneller door te leiden. Ook kennen we de slimme afvalcontainers al wat langer dan vandaag (lees hier de case). Maar hoe zet je dit nu zelf, als organisatie slim in? Hoe haal je hier meer business uit? Daar helpen wij je graag mee! Zo bedachten we een slimme routeoptimalisatie voor het legen van afvalcontainers. Efficiëntere routes, alleen legen wanneer nodig, automatische routebepaling. Allemaal slimmigheden die efficiënter werken mogelijk maken.

Meer weten over de Innovadis aanpak?

Ben je op zoek naar een

Smart Cities partner

Digital business partner

Wij hebben focus op fabrikanten en handelsbedrijven

B2B commerce

Wij zijn expert voor shops en portalen voor fabrikanten en handelsbedrijven

Internet of Things

Diensten op elkaar aansluiten waardoor je slimmer kunt werken