Genereer meer business online

Smart Industry

De ontwikkelingen binnen de industrie gaan snel, zeker op het gebied van technologie en IT. Wat begon met een webshop of portaal, is nu een slimme online omgevingen waar bedrijven communiceren met afnemers, eindklanten, toeleveranciers en partners.

Smart Industry thema's

Belangrijke thema’s zijn goede (product-) content, integratie met systemen, selfservice en personalisatie. Bovendien zijn steeds meer apparaten verbonden met het web, waardoor Internet of Things (IoT) en big data een belangrijke rol gaan spelen. En vergeet ook de vraagstukken op het gebied van beveiliging niet. Dat noemen wij Smart Industry. Welkom in de wereld van Innovadis.

Meer business met Smart Industry​

De volgende revolutie in de industrialisatie, ook wel de industrie 4.0 genoemd, wordt steeds belangrijker voor bedrijven in de maakindustrie. Slimme producten, diensten, productieprocessen en businessmodellen staan hierbij centraal. Bij de meeste organisaties roept de Smart Industry nog vragen op. Niet zo gek, want er zijn oneindig veel technologische mogelijkheden.

Heel veel ontwikkelingen, maar waar moet je nu beginnen. Ieder bedrijf,sterker nog, ieder mens is uniek. Daarom geloven wij dat succesvol
toepassen van IT en technologie in iedere situatie een andere aanpak
vraagt en altijd begint met duidelijke doelen. Zo wordt het een middel
en geen doel op zich.

Smart Industry in de praktijk​

Dat Smart Industry bij Innovadis niet bij een visie blijft, bewijzen de ervaringen van onze opdrachtgevers. Voor veel bedrijven binnen de industrie zijn wij gesprekspartner, adviseur maar bovenal leverancier van hoogwaardige technologische oplossingen die bijdragen aan hun succes.

Wij geloven in de kracht van samenwerken, bundelen en delen van kennis en samen tot de beste oplossing komen. Binnen de industrie werken we o.a. voor Apollo Vredestein, Pentair, Henkelman, Edmac en de Morssinkhof groep.

Meer weten over de Innovadis aanpak?

Ben je op zoek naar een

Smart Industry partner

Digital business partner

Wij hebben focus op fabrikanten en handelsbedrijven

B2B commerce

Wij zijn expert voor shops en portalen voor fabrikanten en handelsbedrijven

Internet of Things

Diensten op elkaar aansluiten waardoor je slimmer kunt werken