ERP en CRM oplossingen van Fellowmind

Fellowmind maakt als innovatieve businesspartner bedrijven binnen de (maak)industrie toekomstbestendig, gebruikmakend van het Microsoft Dynamics 365-platform. Ze ondersteunen klanten bij hun digitale transformatie en bedenken samen slimme oplossingen voor de uitdagingen van nu.

Wij helpen je graag!

Meer weten hoe wij je kunnen helpen met ERP- & CRM- integraties?

De expertise van Fellowmind

Fellowmind maakt als innovatieve businesspartner bedrijven binnen de (maak)industrie toekomstbestendig, gebruikmakend van het Microsoft Dynamics 365-platform. Ze ondersteunen klanten bij hun digitale transformatie en bedenken samen slimme oplossingen voor de uitdagingen van nu. Wist je dat… een implementatietraject vaak niet alleen over software, maar ook over toekomstbestendigheid gaat? Zeker in deze tijd wil je snel kunnen mee veranderen met de markt en de wensen van je klanten. Om flexibel en in control te blijven is een stevig fundament nodig.

Bij Fellowmind ben je aan het juiste adres. Ze helpen je ambities scherp te krijgen en zorgen voor een match tussen processen, werkwijzen en bedrijfssoftware. Met onze bewezen Sure Step Focus-methodiek en persoonlijke aanpak wordt elke implementatie een succes.

 

Fundament voor de toekomst

Er zijn diverse redenen om afscheid van je huidige bedrijfssoftware te nemen. Bijvoorbeeld omdat er niet meer wordt doorontwikkeld, terwijl de markt daar wel om vraagt. Mogelijk is het huidige pakket verouderd, waardoor het slecht integreert met andere (cloud-)applicaties die de organisatie gebruikt of wil gaan gebruiken. Ook kan het zijn dat er nieuwe markten worden aangeboord, waarvoor het pakket onvoldoende ondersteuning biedt. Veelal is het echter zo dat de software niet meer voldoet aan de huidige werkwijze. Met goede redenen is indertijd voor de huidige software gekozen. Inmiddels is echter duidelijk geworden dat deze niet goed meer aansluit bij het dagelijks werk en de ontwikkeling van de onderneming zelf in de weg zit. Mogelijk heeft het zelfs geleid tot suboptimale processen en werkwijzen. Tijd voor vernieuwing!

 

Meer weten?

Bezoek de website van Fellowmind om alle mogelijkheden te bekijken.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten