inRiver is de gamechanger onder de PIM oplossingen

inRiver stelt organisaties in staat om op elk klantcontactpunt productinformatie te leveren die inkomsten genereert. inRiver’s digital-first Product Information Management (PIM), mogelijk gemaakt door het enige flexibele datamodel in de branche, stelt marketingmanagers in staat om overtuigende productverhalen tot leven te brengen.
Wij helpen je graag!

Meer weten hoe wij je succesvol kunnen helpen met inRiver?

Volledig inzicht in wat jouw klant belangrijk vindt

inRiver geeft inzicht in aankopen met een hoge betrokkenheid, geeft bruikbare begeleiding over wat aankoopbeslissingen beïnvloedt, en is snel aan te passen. Als gevolg hiervan zetten organisaties productinformatie om in een strategische troef die voorop loopt bij het genereren van inkomsten.

 

Een echte gamechanger voor duurzame klantrelaties

In de digitale realiteit van vandaag is productinformatie de digitale voordeur voor elk bedrijf geworden. inRiver signaleert het einde van statische, langzame benaderingen voor het beheer van productinformatie die vaak afhankelijk zijn van foutgevoelig, handmatig werk en zware IT-inspanningen. Met het enige flexibele datamodel in de branche hebben klanten grenzeloze mogelijkheden om het hele universum van elk product te beheren. Ze ervaren nieuwe niveaus van digitale snelheid doordat ze snel wijzigingen kunnen aanbrengen en productinformatie kunnen operationaliseren binnen hun organisatie. En ze krijgen informatie over betrokkenheid, omdat ze altijd weten welke productinformatie een impact heeft, zodat ze betere beslissingen kunnen nemen. inRiver’s digital-first PIM is een gamechanger voor het opbouwen van duurzame klantrelaties in het hele digitale ecosysteem.

 

Wereldwijde PIM ervaring

InRiver bedient meer dan 1.500 merken in meer dan 20 industrieën in 21 landen en is de wereldwijde PIM-marktmaker sinds het bedrijf meer dan tien jaar geleden werd opgericht. Ons gepassioneerde team zet zich in om voorop te lopen in PIM-innovatie. Het is geen wonder dat de meest innovatieve B2B- en B2C-merken zoals New Balance, Cartier, Office Depot, Prysmian, Michelin, Ethan Allen, Jonson Controls en meer dagelijks op inRiver vertrouwen om hun producten tot leven te brengen.

GS1 koppeling

Met GS1 datapools delen fabrikanten en groothandels eenvoudig actuele, volledige en éénduidige productinformatie met hun afnemers. Lees hier meer over de mogelijkheden van het koppelen met GS1 via inRiver.

 

Meer weten?

Bezoek de website van inRiver om alle mogelijkheden te bekijken.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten