Innovadis is ISO 27001 gecertificeerd

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Met trots laten we weten dat we de ISO 27001 certificering hebben behaald. ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met deze certificering kunnen wij aantonen dat Innovadis voldoet aan alle eisen rondom informatiebeveiliging. Niet alleen voor ons belangrijk, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers.

Met ingang van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (ofwel AVG en ook bekend als GDPR) in Europa worden de regels rondom gegevensbescherming aangescherpt. In ISO 27001 zijn de eisen aan deze informatiebeveiliging vastgelegd. 

ISO 27001 is de ISO standaard voor informatiebeveiliging. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.

De audit en accreditatie is uitgevoerd door Brand Compliance. Meer weten over ISO certificering door Brand Compliance? Klik hier.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten