Slimme Pallets – eerste pilot test

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Slimme pallets

Project Countdown – eerste pilot test afgerond
 
 

Wij zijn betrokken bij het COUNTDOWN project waar wij samen met een aantal partners werken aan een innovatieve oplossing met behulp van data en technologie binnen de logistiek.

Binnen dit project zijn wij verantwoordelijk voor alle verbindingen van de benodigde applicaties en hebben wij de Broker gebouwd. De Broker verzamelt de data van alle sensoren en maakt die uniform beschikbaar voor de aangesloten applicaties

Woensdag 18 november ging de eerste truck op pad voor een pilot test. De truck bevatte actieve pallets van Ahrma, rijgedrag sensoren van Greenstar en een mobiele gateway van Locus. De truck heeft een traject afgelegd tussen Deventer en Enschede, waarbij ze langs enkele actieve sites zijn gereden, elk voorzien van gateways om data te scannen.

Het doel van deze pilot test was om alle sensoren die binnen Countdown zijn ontwikkeld in een pilot samen te laten werken. Benieuwd naar het verloop van deze dag? Lees het in dit blog en bekijk de video!

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten