Ruim 27 jaar ervaring in slimme B2B oplossingen

Met ruim 27 jaar ervaring bedenken en bouwen we samen met onze opdrachtgevers innovatieve internet oplossingen. Heel pragmatisch, maar altijd goed onderbouwd. Voor de Smart Industry bouwen we systemen waardoor routinetaken verdwijnen en er tijd overblijft voor zaken die écht belangrijk zijn.

Wij helpen je graag!

Kunnen wij jouw B2B organisatie ook succesvol maken?

Succesvolle oplossingen door toegevoegde waarde

Onze kracht zit in onze team-aanpak. Samen met onze opdrachtgevers bedenken en creëren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij hun strategie en doelen.

Wij denken mee met het IT-landschap, of dit nu gaat om portalen, applicaties, sites, systemen, IoT of iets anders. Stap voor stap nemen we je mee en delen we deze kennis met jou, zodat ook jij altijd verzekerd bent van de nieuwste mogelijkheden en oplossingen.

We gaan voor duurzame relaties met al onze opdrachtgevers en partners. Opdrachtgevers waar we al meer dan 10 jaar mee samenwerken zijn geen uitzondering. Wij worden blij wanneer onze oplossingen mensen daadwerkelijk verder helpen en toegevoegde waarde leveren. Door de nieuwste technieken en technologieën toe te passen, gecombineerd met onze kennis van de branche en afzetmarkt.

Samen beantwoorden we jouw vraag, maar ook de vraag daarachter. Wat heb je nou écht nodig om verder te komen? Hoe kunnen we jouw IT-landschap nu zo inrichten dat je helemaal klaar bent voor de toekomst? Dat kunnen wij op een manier die echt niemand anders kan. Want we gaan net zo lang door tot we jou helemaal kennen en daardoor echt een oplossing op maat kunnen leveren. Dat is onze toegevoegde waarde.

 

Wat maakt Innovadis bijzonder?

E-commerce groeit wereldwijd en zal ook de komende jaren steeds meer voet aan de grond krijgen. Logisch, want bedrijven vergroten hun afzetmarkt ermee, maar kunnen hun klanten ook meer gemak én een groter of zelfs een onbeperkt assortiment aanbieden. Bedrijven grijpen hun kans dus om online kanalen in te zetten. Maar zij zijn niet de enige. Zeker wanneer je in een sterk concurrerende omgeving werkt, moet je beter zijn. Meer bieden. Sneller reageren. Onze e-commerce platforms bieden je de mogelijkheden om écht waarde toe te voegen voor je klanten en gebruikers. We overtuigen je graag door je te vertellen over onze samenwerking met onze tevreden klanten en partners.

Wat maakt ons uniek?

De kracht van Innovadis

Bewezen trackrecord

Bewezen trackrecord om vanuit startup door te groeien naar succesvolle business

Investeren in de relatie

Openheid, transparantie en communicatie zorgen voor een gezamenlijk succes

Ruim 27 jaar ervaring

Innovatieve B2B oplossingen voor fabrikanten, bouw- en handelsbedrijven