Over Innovadis

27 jaar ervaring

Met ruim 25 jaar ervaring bedenken en bouwen we samen met onze opdrachtgevers innovatieve internetoplossingen. Voor de Smart Industry  bouwen we systemen waardoor routinetaken verdwijnen en er tijd overblijft voor zaken die echt belangrijk zijn.

Succesvolle oplossingen

Onze kracht zit in onze team-aanpak. Samen met onze opdrachtgevers bedenken en creëren we de best mogelijke oplossing, die aansluit bij hun strategie en doelen.

Om dit te kunnen doen blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de Smart Industry, op het gebied van portalen, applicaties, sites, systemen, IoT, etc. Deze kennis delen we graag met jullie, zodat ook jullie altijd verzekerd zijn van de nieuwste mogelijkheden en oplossingen.

We gaan voor duurzame relaties met al onze opdrachtgevers en partners. Opdrachtgevers waar we al meer dan 10 jaar mee samenwerken zijn geen uitzondering. Wij worden blij wanneer onze oplossingen mensen daadwerkelijk verder helpen en toegevoegde waarde leveren.

Video afspelen

Wat maakt Innovadis bijzonder?

E-commerce groeit wereldwijd en zal ook de komende jaren steeds meer voet aan de grond krijgen. Logisch, want bedrijven vergroten hun afzetmarkt ermee, maar kunnen hun klanten ook meer gemak én een groter of zelfs onbeperkt assortiment aanbieden. Bedrijven grijpen hun kans dus om online kanalen in te zetten. Maar daarin zijn ze nooit alleen. Zeker wanneer je in een sterk concurrerende omgeving werkt, moet je beter zijn. Meer bieden. Sneller reageren. E-commerce platforms bieden je de mogelijkheden om écht waarde toe te voegen voor je klanten en gebruikers.

Een partner voor de toekomst