ERP en e-commerce als één geheel met Sana B2B commerce

Sana Commerce is een e-commerceplatform voor SAP en Microsoft Dynamics. Sana Commerce helpt distributeurs, fabrikanten en groothandels om succesvol te zijn door het onderhouden van langdurige relaties met klanten die van hen afhankelijk zijn.

Wij helpen je graag!

Meer weten hoe wij je kunnen helpen met Sana B2B commerce?

E-commerce voor Microsoft Dynamics

Sana Commerce gebruikt de bestaande data uit jouw Microsoft Dynamics of Microsoft Dynamics 365 ERP om jouw webshop aan te sturen. Het resultaat? Jouw ERP fungeert als enige informatiebron en de gegevens in de webshop zijn altijd nauwkeurig en compleet.

 

E-commerce voor SAP

Sana Commerce gebruikt jouw ERP in plaats van dat het nieuwe data en bedrijfslogica creëert. Het resultaat? Jouw SAP of SAP Business One ERP blijft jouw enige informatiebron en jouw webshop is 24/7 up-to-date.

Sana Commerce is een geïntegreerde e-commerceoplossing die realtime SAP ERP-data naar veelzijdige en gebruiksvriendelijke webshops haalt.

 

Waarom Sana Commerce als B2B e-commerce oplossing?

Sana Commerce begrijpt hoe gecompliceerd een B2B-aankoop kan zijn. Bied je volumeprijzen of klantspecifieke kortingen aan? Wil jouw klant in bulk kopen en is jouw voorraadbeheer up-to-date? Is jouw complexe prijsstelling een uitdaging?

Met ons B2B e-commerceplatform zijn de antwoorden simpel – ze zijn ingebouwd in de manier waarop ons product werkt met jouw Microsoft Dynamics of SAP ERP systeem.

 

Meer weten?

Bezoek de website van Sana B2B commerce om alle mogelijkheden te bekijken.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten