Product Informatie Management met SRC

Voor de klanten van SRC staat goede informatie aan de basis van een optimale flow van productinformatie (PIM) en transacties (EDI). Het is de missie van SRC om haar klanten te voorzien van de juiste informatie, op tijd en op de juiste plek: jouw informatieflow vormt het hart van de organisatie.
Wij helpen je graag!

Meer weten hoe wij met een PIM oplossing van SRC kunnen helpen?

De beste in datakwaliteit

SRC levert hoge kwaliteit PIM- en EDI-producten voor een competitieve prijs. Als PIM-leverancier streven zij ernaar de beste te zijn in datakwaliteit en het kunnen ondersteunen van de hoge standaarden in de markt (o.a. DHZ, Food en Health). Met haar EDI-propositie focussen wij ons op complexe EDI-interfaces en een competitief SaaS ‘full service’-concept. Alles draait hierbij om de drie basisprincipes: kwaliteit, service en eenvoud.

 

Het PIM systeem van SRC

De vraag naar goede, betrouwbare productinformatie wordt steeds groter. Waarom? Omdat klanten zich tegenwoordig meer dan ooit hoofdzakelijk online oriënteren. Ook in 2018 was er weer sprake van een toename van 23%. Goede datakwaliteit is de sleutel om klanten te overtuigen jouw product te kopen. Met onze Product Information Management (PIM) SaaS-oplossing ben jij in controle over alle fases van productmanagement: verzamelen, verrijken en publiceren. De kern van onze PIM is geïntegreerd met de regelgeving en normen omtrent datastandaarden, zoals GDSN, GS1-DHZ, GS1-Food. Een standaardconnectie met deze standaarden is inbegrepen in het datamodel en wordt door ons constant onderhouden.

 

Breed scala aan integraties

SRC heeft ervaring met een breed scala aan systeeminterfaces. Het maakt deel uit van hun dagelijkse routine. DSRC PIM-software maakt verbinding met meerdere ERP systemen, zoals SAP, Oracle, Microsoft Dynamics/AX en Reflex, en met veelgebruikte e-commerce-systemen als ATG Webshop, Hybris en Magento. Specifieke verzoeken?

 

Meer weten?

Bezoek de website van SRC om alle mogelijkheden te bekijken.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten