Verstand van digital en jouw B2B business

Leveranciers van webshops, portalen en apps zijn er in overvloed. Wij maken het verschil door naast onze expertise op het vlak van digital, ook de taal van onze opdrachtgevers te spreken. Door onze focus op fabrikanten en handelsbedrijven zijn we in staat om je business ideeën te vertalen naar digitale oplossingen die bijdragen aan je resultaat.
Wij helpen je graag!

Hulp nodig bij een toekomstbestendige B2B roadmap?

Van doelgroep en concept naar concreet resultaat

Uiteindelijk zijn investeringen in een webshop, portaal of app altijd terug te leiden naar twee business drivers; vergroten van omzet of het verlagen van kosten. Wij geloven dat de eerste stap altijd het centraal stellen van je doelgroep / gebruiker is. Het kennen van je belangrijkste doelgroepen en het begrijpen van hun behoeften is de sleutel tot digitaal succes.

We ontwikkelden een aanpak die uniek is in de branche, waarbij we investeringen ophangen aan doelen en doelgroepen. Dat levert je een digitale roadmap op, die je organisatie helpt om te budgetteren en stap voor stap de digitale transitie te maken.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten