ERP- & CRM- integratie

Meer doen met dezelfde mensen. Efficiënter werken. Minder gegevens dubbel opslaan in verschillende systemen. Betere communicatie met klanten. Het zijn een paar voordelen van systeemintegratie. Een vakgebied waarin Innovadis expert is! Wij realiseren e-commerce omgevingen en portals die naadloos communiceren met SAP, Microsoft Dynamics 365, NAV en AX. Zo houden jij én je klanten tijd over voor zaken die echt belangrijk zijn.
Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze integraties?

Welke integraties zijn er

Al je producten, orders, facturen, voorraden en klanten staan in je ERP. Logisch dus dat je voor je webshop of portal gebruik wilt maken van die gegevens. Wij draaien onze hand niet om voor een complexe integratie met SAP, Dynamics 365, Dynamics NAV of Dynamics AX. Door je webshop of portal te integreren met je ERP met onze universele integraties bespaar je veel tijd en geld. Hierdoor is er een Single-source-of-truth, zodat je nooit meer op verschillende plekken gegevens hoeft te onderhouden en je klanten altijd de meest actuele informatie kunnen raadplegen.

 

Kan ik mijn ERP altijd integreren?

Het integreren van een ERP of CRM kan een hoofdpijndossier worden, maar niet als je de specialisten van Innovadis inschakelt. Wij zijn pionier op het gebied van integreren en koppelen voor onze opdrachtgevers in de B2B. Of je nu werkt met één van de gerenommeerde pakketten of een eigen maatwerk systeem hebt, wij hebben een oplossing!

Zo ontwikkelden we voor de meeste bekende (ERP en CRM) systemen standaard integraties, maar hebben we ook veel ervaring met (gedeeltelijke) maatwerk systemen.

 

Hulp bij het kiezen van de juiste leverancier

Welke informatie uit SAP/Dynamics heb je nodig voor je webshop, portal of website? Welke informatie wil je vanuit je online omgeving opslaan of bijwerken in SAP/Dynamics? En wil je die informatie realtime uitwisselen of is een dagelijkse update voldoende? Op het gebied van systeemintegratie is veel mogelijk. We adviseren je graag over systeemkoppelingen voor:

  • klantgegevens
  • prijzen en producten
  • voorraadinformatie
  • bestellingen en
  • orderstatus
  • facturen

 

Koppelingen voor online marketing

Door je relatiebeheer te koppelen met een online omgeving, creëer je ongekende mogelijkheden voor online marketing. Leer je klanten kennen door hun klikgedrag te analyseren. Verrijk klantdata met bezoek- en koopgedrag in je webshop, portal of website. En benader klanten alleen met voor hen relevante content, producten en diensten. Zo ben je jouw klanten efficiënt van dienst en ontdek je continu nieuwe verkoopkansen. Met onze oplossingen zorgen we ervoor dat alle gegevens toegankelijk zijn via je eigen online omgevingen, 24/7 en als je wilt zelfs realtime. Je krijgt een naadloze integratie met je interne systemen, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid net zo vanzelfsprekend zijn als de service en kwaliteit van je bedrijf.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten