De week van: Wouter, Developer @ Innovadis.

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Tijd voor een nieuwe 'de week van'. Dit keer is het woord aan een van onze developers. Lees je mee met Wouter?

Maandag.

Het is weer het begin van een nieuwe week. Inmiddels zijn er steeds meer mensen aanwezig op kantoor. Na het weekend te hebben besproken met verschillende collega’s is het tijd voor de eerste standup van de week met het team en aansluitend de wekelijkse standup met het gehele bedrijf.

‘S morgens stond het testen van KWPN op de planning. De opdrachtgever had een aantal nieuwe wensen die door mijn collega Peter waren gerealiseerd. Voordat deze worden opgeleverd worden ze eerst intern getest.

In de pauze hebben we weer heerlijk van het weer genoten op het dakterras.

De rest van de dag stond in het teken van NVVK, er zijn nog kleine aanpassingen gedaan aan het schuldenknooppunt. Ook hebben wij besproken wat er nog moet worden gedaan voor NVVK, voor de eindoplevering van aanstaande woensdag. Dat viel gelukkig mee, dus komen we snel aan het testen toe.

Dinsdag.

Dinsdag ben ik voor het meerendeel bezig geweest met testen voor ons project met de NVVK.

In de middag hebben we nog een meeting gehad met de personeelsvereniging om te bespreken hoe de agenda voor de rest van het jaar er uit zal gaan zien. Dit is natuurlijk lastig bespreken, omdat wij niet weten hoe het allemaal gaat lopen i.v.m. alle Covid-19 perikelen. Om te kijken hoe de rest van de collega's over eventuele activiteiten denkt, hebben wij hiervoor een korte enquête via de mail gehouden. En gelukkig zijn er genoeg collega’s die graag weer activiteiten willen ondernemen, mits de regelgeving van het RIVM wordt gehandhaafd. Er zijn wat voorbereidingen getroffen voor activiteiten die nog wel door kunnen gaan.

Aan het eind van de dag is het tijd voor ontspanning! Het is tijd om te gaan vissen. Helaas niks gevangen, maar wel heerlijk rustgevend!

Woensdag.

De week is weer doormidden! Woensdag staat vooral in het teken van de eindoplevering voor de NVVK. Deze staat aan het eind van de middag gepland, waardoor er nog tijd over is om de laatste puntjes af te werken en de rest van de ochtend testen uit te voeren.

Woensdag staat altijd de Roadbode voor ons pand en kunnen er heerlijke (warme) broodjes worden besteld. Hier hebben wij natuurlijk gebruik van gemaakt en onze broodjes opgegeten op het mooie nieuwe dakterras.

Het werk blijft maar komen! Vanaf maandag kan er weer worden gewerkt voor opdrachtgever Jeveka. Daarvoor mogen weer kleine doorontwikkelingen worden gemaakt. Het werk is verdeeld onder de collega’s tijdens een backlog-bespreking via Teams. Aansluitend is er de oplevering van het schuldenknooppunt voor NVVK. Deze werd erg goed ontvangen, dus al het harde werken wordt beloond!

Donderdag.

Het was weer een keer een thuiswerk dag, na de hele week op kantoor te hebben gezeten. Vandaag was het een dag met allemaal kleine aanpassingen voor verschillende opdrachtgevers. Een van deze aanpassingen is het veranderen van de lay-out van de zoekpagina. Na feedback van gebruikers was namelijk gebleken dat het filteren niet gebruiksvriendelijk was. Deze feedback is naar onze designers gegaan en op basis daarvan is er een aangepast design gemaakt.

Donderdag avond is het altijd sport avond. Zelf geef ik nog training aan jongeren tussen de 10 en 22 jaar. Het mooie aan deze training is dat ik zelf grotendeels ook nog mee kan doen. Het laatste uur staat altijd in het teken van compleet kapotgaan. Vandaag waren de bovenbenen aan de beurt. Met behulp van Squads, Lunges, Duckwalks en Crab toe’s had iedereen uiteindelijk weer een moe maar voldaan gevoel.

Vrijdag.

Het resultaat van de vrijdagmorgen is dit mooie weekverslag. Toch lastiger dan ik had verwacht!

Veel collega’s uit ons team waren vrijdag ook weer op het kantoor. Het was erg leuk om ze weer even op deze manier te zien, in plaats van via een klein schermpje in Teams.

Voorbereidingen voor het oppakken van stories voor Jeveka aanstaande maandag zijn ook getroffen, zodat het werk maandag direct kan beginnen.

Vanaf een uurtje of 16:00 is het tijd voor de VrijMiBo. Weekend!

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten