Innovadis lanceert INNOVEMBER!

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Wij vinden het belangrijk om onze kennis, ervaring en expertise met jullie te delen. Om deze reden hebben wij INNOVEMBER in het leven geroepen.

Voor wie is INNOVEMBER bedoeld?

INNOVEMBER is voor iedereen die bezig is met of meer wil weten over digitalisering en innovatie binnen de B2B. Denk hierbij aan de verschillende systemen en processen die je nodig hebt om jouw digitale transitie te maken.

Uiteindelijk zijn investeringen in een webshop, portaal of app altijd terug te leiden naar twee business drivers; vergroten van omzet of het verlagen van kosten. Maar hoe pak je dit aan? Waar begin je? Wie betrek je hierbij? Tijdens INNOVEMBER zullen wij antwoord geven op deze, en meer, vragen.

Kennissessies

Wij organiseren iedere week een kennissessie en behandelen tijdens deze sessie meerdere onderwerpen die onder het genoemde thema vallen. Wil je deelnemen aan zo’n sessie, schrijf je dan nu in.

Inschrijven voor de verschillende sessies kan op onze INNOVEMBER pagina.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten