Medewerkers digitaal trainen in plaats van in de fabriek? Innovadis ontwikkelde een innovatief online trainingsportaal!

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Afgelopen maand kwam er een mooi artikel langs op tubantia.nl over Serious VR en de virtual reality trainingen die zij leveren aan productiebedrijven. Wanneer deze organisaties een nieuwe werknemer aannemen hoeft deze niet meer fysiek worden ingewerkt en blijven machines draaien waardoor de productie gewoon door kan lopen. Hoe? In opdracht van Serious VR ontwikkelden we een online portaal waarin nieuwe werknemers met behulp van virtual reality achter de knoppen van digitale machines kunnen plaatsnemen.

Door deze ontwikkeling kunnen producties blijven draaien en tegelijkertijd nieuw personeel worden ingewerkt in een digitale omgeving. Wanneer de nieuwe medewerker de bediening van de machines van onder de knie heeft, kan er direct probleemloos worden meegedraaid met de productie en de echte machines.

Voorheen konden voornamelijk grote bedrijven (door het flinke prijskaartje) alleen gebruik maken van de diensten van Serious VR. Dankzij de huidige online VR Training Academy kunnen nu ook organisaties in het MKB-segment gebruik maken van het programma. Zo draagt ook Innovadis bij aan een betaalbare en kostenbesparende toepassing en daar zijn we best een beetje trots op!

Meer te weten komen over de digitale toepassingen van Innovadis? Check deze pagina!

Foto: Shutterstock

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten