Innovadis en Sana Commerce gaan samen de B2B markt veroveren!

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Sana Commerce
Sana Commerce is een e-commerceplatform dat ontworpen is om fabrikanten, distributeurs en groothandelaars te ondersteunen om succesvol worden. Dat doen we door hen te helpen met het onderhouden van langdurige relaties met klanten die van hen afhankelijk zijn. Sana Commerce is al actief sinds 2008 en bedient al meer dan 650 klanten met een webshop.

Hoe? Door jouw SAP of Microsoft Dynamics ERP en e-commerce als één geheel te laten werken. Dit voorkomt systeemsilo's, onnodige complexiteit en compromissen die veroorzaakt worden door reguliere e-commerce-oplossingen.

In plaats daarvan biedt onze aanpak 3 belangrijke voordelen waarmee je langdurige relaties met jouw klanten kunt opbouwen:

  • Total customer convenience: bied jouw klanten persoonlijke zelfservice en volledige transparantie.
  • Reliability without compromise: voorkom fouten en vertragingen voor een ervaring waar jouw klanten altijd op kunnen vertrouwen.
  • Constant evolution: Pas jouw bedrijf snel en eenvoudig aan om aan de continue veranderende eisen van jouw klanten te voldoen.

Sana Commerce is een gecertificeerde SAP- en Microsoft Gold-partner, ondersteund door een sterk wereldwijd partnernetwerk en erkend door toonaangevende experts uit de industrie.

Innovadis
Innovadis helpt haar opdrachtgevers in de maakindustrie en handel met slimme digitale oplossingen die bijdragen aan hun succes. Onze kennis van hun markt en branches combineren wij met onze kennis van technologie en IT. Daarmee is Innovadis naast leverancier van technologie vooral ook kennispartner. Innovadis heeft een aantoonbaar ruime ervaring met de ontwikkeling en implementatie van PIM systemen, B2B webshops en self-service portalen, Oftewel, een compleet pakket binnen de digitale transitie van onze opdrachtgevers.

E-commerce groeit wereldwijd en digitaal zakendoen wordt de standaard in B2B en D2C. Logisch, want efficiency wordt vergroot, het ondersteunt de 24-uurs economie, vergroot de (internationale) afzetmarkt en biedt de mogelijkheid tot het leveren van een completer assortiment. Innovadis helpt haar opdrachtgevers steeds voorop te lopen, door te adviseren over trends en ontwikkelingen, toepassen van de nieuwste technologie en volledige integratie binnen bestaande processen en systemen. 

Het partnerschap
We zijn trots aan te kunnen kondigen dat Sana Commerce en Innovadis een akkoord hebben bereikt en als partners de handen in elkaar slaan. De samenwerking is ontstaan vanuit de overtuiging een wederzijdse aanvulling op het bestaande aanbod te kunnen realiseren: met Sana Commerce’s geïntegreerde B2B e-commerce oplossing specifiek voor Microsoft en SAP en Innovadis’ expertise binnen de maakindustie en innovatieve internetoplossingen kunnen we geïntegreerde oplossingen naar een hoger niveau tillen.

Gezamenlijk bieden Sana Commerce en Innovadis een compleet commerce platform, speciaal gericht op fabrikanten. Beide hebben ze een enorme hoeveelheid ervaring binnen deze branche. Hierdoor weten ze het platform op exact de juiste manier in te richten voor hun opdrachtgevers.

Sana Commerce en Innovadis stellen beide de relatie met de opdrachtgever voorop. Door de productkennis van Sana Commerce te combineren met de implementatiekennis van Innovadis wordt er gekeken naar het grotere geheel en staat het belang van onze opdrachtgever altijd op de eerste plaats.

Met deze samenwerking krijgt de opdrachtgever het beste van beide partijen. Door de bundeling van kennis en ervaring met B2B e-commerce in de maakindustrie kunnen Sana Commerce en Innovadis gericht kijken naar de doelstellingen. Door het opstellen van een digitale roadmap passen we het nieuwe commerce platform in, in de lange termijnstrategie van onze opdrachtgever. 

Daarnaast hebben we een gezamenlijke partner op het gebied van PIM. Hierdoor kunnen we eenvoudig een PIM-systeem implementeren waardoor onze opdrachtgever verder geholpen wordt in het opzetten van een online verkoopkanaal. Zo wordt de kracht van geïntegreerde e-commerce nog beter benut.

Contactpersoon Sana Commerce: Iris Suurland

Contactpersoon Innovadis: Geert Kolthof

Proosten op de samenwerking
Proosten op de samenwerking (coronaproof uiteraard).

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten