Strategische samenwerking met Strukton

Innovadis en Strukton partnerschap
Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

NIEUWS!

Innovadis wordt de innovatiepartner voor Strukton

Officieel partnerschap per 3 november 2020
Binnen Innovadis hebben we een creatieve broedplaats, namelijk ons InnoLab. Wij zien dit als de creatieve broedplaats voor nieuwe ideeën. Wij geloven er heilig in dat je samen meer bereikt dan alleen. Ook weten we dat het vaak moeilijk is, om van je idee een succesformule te maken. Met onze kennis en kunde van de nieuwste technologieën en haar mogelijkheden en de ideeën en kennis van onze partners kunnen we samen echt iets moois neerzetten. Wij vinden innovatieve oplossingen niet alleen belangrijk, maar vooral ook heel erg leuk. Wij werken hierin graag samen met andere innovatie enthousiastelingen. Met Strukton hebben we hier de perfecte partner in gevonden. Het InnoLab zetten we dan ook graag in voor deze unieke samenwerking.

strukton partner innovadis

 

Eerder al werkte we samen aan de slimste weg van Nederland, de N737. Beide zijn we enorm enthousiast over de nieuwste technische en innovatieve mogelijkheden en de snelheid waarin al deze ontwikkelingen gaan. Er is niks mooiers dan twee sterke partijen, met dezelfde ideeën, die beide niet bang zijn om wat nieuws te proberen, samen te laten werken. Wij zijn dan ook enorm trots en ontzettend blij met deze samenwerking.

Wil je meer weten over ons InnoLab? Dat kan! Hier lees je er meer over.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten