Werken bij Innovadis – Jeroen Blomesath, projectmanager

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Sinds 1 februari ben ik bij Innovadis gestart als projectmanager. Hiervoor heb ik bij diverse andere bedrijven in dezelfde rol gewerkt, waaronder bij Medlon Laboratoria, Wehkamp en daarvoor bij KPN. Daar ben ik begonnen, na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Wat mij vooral aansprak aan Innovadis is de informele sfeer, de kundige mensen en mooie projecten die ze uitvoeren, waarbij ze een lange termijn relatie met de klanten nastreven. Ik houd me met name bezig met de PIM projecten. Een groeiende branche, waarin we uitdagende klanten mogen bedienen. We voorzien hen van een centrale omgeving om productdata vast te leggen om van daaruit de data uniform aan te bieden aan de diverse touchpoints, die de klant gebruikt. Een interessant en spannend speelveld.

Ondanks een start in de corona-periode heb ik al veel collega’s en klanten mogen begroeten, soms fysiek, soms alleen nog digitaal. Hopelijk wordt de situatie binnenkort weer meer ‘normaal’, zodat de fysieke ontmoetingen weer beter mogelijk worden. Ik kijk er in ieder geval naar uit om jullie namens Innovadis te mogen ontmoeten! Misschien kunnen we het dan eens hebben over mijn hobby’s; tennissen, mountainbiken, skiën of over mijn kids Pien, Joep en Pelle. Liefst een keer met een biertje of wijntje op een terrasje, want dat vind ik altijd gezellig!

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten