Young talent in Twente – lees hier het interview met onze collega Lennard

Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig hoe wij kunnen helpen?

Dit artikel is onderdeel van de reeks ‘Twente Leeft!’ op Twente.com. Daar lees je persoonlijke verhalen over het wonen, werken en leven in Twente. Volgens de talenten die zij spreken is het in Twente goed toeven. De mooie natuur, de ruimte, de nuchtere mentaliteit; allemaal dingen die Twente kenmerken. Daarnaast zijn er carrièrekansen volop! Twente kent veel innovatieve, internationale en toekomstbestendige bedrijven die schreeuwen om personeel. Weten wat Twente te bieden heeft? Het verhaal van Lennard vind je hieronder. 

Lennard Poelman, lead developer (c)Twente.com

In het kort

  • Innovadis verzorgt ‘innovatieve B2B-internetoplossingen’. Concreet? Vanuit Enschede helpen de medewerkers bedrijven met klinkende namen als Leenbakker, Grolsch en Vredestein aan goed-functionerende sites, portalen en apps en ook aan volledige commerce-oplossingen.
  • Lennard Poelman (25) vond bij Innovadis eerst een stageplek, toen een bijbaan en een afstudeeropdracht, vervolgens een vaste baan als developer en is sinds kort lead-developer. En dat allemaal in krap vier jaar tijd.

Bliksemcarière

Het kan snel gaan bij Innovadis, zo blijkt uit de ‘bliksemcarrière’ die Lennard Poelman maakt bij het Enschedese bedrijf. Van stagiaire naar lead-developer in een paar jaar tijd. Het zegt wat over Lennard, die zich op zijn plek voelt bij Innovadis en zich geen betere werkgever in de IT kan voorstellen. Maar het zegt ook wat over Innovadis als werkgever, die jong talent aan zich weet te binden en niet aarzelt ‘nieuwelingen’ kansen te bieden.

 “Ik ben super tevreden met Innovadis als werkgever”, zegt Lennard, van oorsprong Deldenaar en sinds begin dit jaar woonachtig in het centrum van Hengelo met zijn vriendin Sarah. “Het allerfijnst hier vind ik hoe er wordt omgegaan met elkaar: gewoon. Natuurlijk heeft iedereen verschillende verantwoordelijkheden en rollen, maar iedereen staat voor elkaar klaar en niemand is te beroerd om iets voor een ander te doen. Een bedrijf waar ik de directeur bij de achternaam moet noemen en tegen wie ik ‘u’ moet zeggen, dat past niet bij mij. Mocht ik óóit ergens anders gaan werken, is de omgang met elkaar het eerste waar ik naar zal kijken.”

De vacatures van Innovadis staanvermeld op jobs.innovadis.com

Innovadis, Enschede, 053.850.75.00, info@innovadis.com, innovadis.com

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten