Slimmer werken

IoT in de praktijk

Internet of Things biedt nieuwe kansen om dingen sneller, veiliger, goedkoper of simpelweg leuker te maken. Het is daarmee een fantastische innovatie, maar wat kun jij ermee? Daarover denken we graag met je mee. Innovadis zoekt continu nieuwe mogelijkheden, nieuwe koppelingen en nieuwe toepassingen. We kunnen je dan ook als geen ander helpen met het vinden van IoT-toepassingen waar je in de praktijk echt iets aan hebt.

Internet of Things in de praktijk

Internet of Things is het internet van dingen. Daarmee zegt het meteen wat het is: het sluit producten aan op internet, waardoor ze ons dagelijks leven veraangenamen en verbeteren. Je kunt precies zien waar je Stella e-bike staat. Ook als hij gestolen is. En je weet het direct als je de laatste fles Coca Cola uit je ijskast haalt. Sterker nog, het staat al op je boodschappenlijst. Nu zijn dat nog handigheden, maar er zijn ook serieuzere toepassingen. Een arts kan zijn patiënt 24 uur per dag monitoren. Dijken kunnen het ‘zelf’ aangeven als er een breuk dreigt te ontstaan. En machines kunnen elkaar uitschakelen als een noodstop in de fabriek nodig is.

Nieuwe mogelijkheden - ook voor jou

Door Internet of Things ontstaan allerlei nieuwe mogelijkheden. Zelfs voor afvalcontainers, al is dat waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Toch hebben we voor DBI Container Services slimme IoT-oplossingen bedacht, zoals een ondergrondse container die zichzelf weegt en het zelf doorgeeft als hij geleegd moet worden. Dit signaal wordt opgepikt door de slimme routeoptimalisatie die de container direct op de meest efficiënte manier in de ophaalroute indeelt. Ook voor jouw organisatie biedt Internet of Things ongetwijfeld volop mogelijkheden, kansen en voordelen. Nieuwsgierig? Lees hier het verhaal van DBI Container Services. Of neem contact met ons op om eens van gedachten te wisselen.

Meer weten over de Innovadis aanpak?

Werk slimmer met onze

Internet of Things oplossingen

IoT portalen

Alle Internet of Things data overzichtelijk in één platform

IoT toepassingen

Slimme toepassingen voor smart industry en smart cities

IoT in de praktijk

Met IOT dingen sneller, veiliger en leuker maken