Slimmer werken

IoT portalen

Een gebruiksvriendelijke portal brengt alle data via een Internet of Things-platform overzichtelijk voor je bij elkaar. Open je dashboard en je ziet direct alle gekoppelde installaties en apparaten én hun locaties. Je kunt er vervolgens realtime de prestaties van bijhouden. Je kunt zelfs alle apparatuur naar eigen inzicht bedienen. Innovadis zorgt ervoor dat alles precies werkt zoals jij dat wilt.

Overal en altijd inzicht

Als de juiste sensoren op de juiste plekken zijn geplaatst, krijg je snel en efficiënt inzicht in alle aangesloten apparatuur. Je hoeft alleen even in te loggen via een app op je mobiele telefoon of via een online dashboard op je laptop of pc. Processen worden waar nodig automatisch bijgestuurd en andere onderdelen bedien je handmatig naar eigen inzicht. Samen met jou ontwikkelen we een slimme oplossing die precies aansluit op al je wensen.

Rollen en rechten toekennen

Je kunt de portal ook gebruiken om eenvoudig gebruikers toe te voegen of te verwijderen. Als beheerder bepaal je zelf wie welke autorisaties krijgt. Dat kan variëren van een gebruiker die alleen het verbruik van een bepaald apparaat kan bekijken tot een technicus die alle mogelijke apparaten ook direct op afstand kan bedienen. Zo kunnen veel verschillende gebruikers profiteren van het inzicht en het gebruiksgemak dat een IoT-portal biedt.

Meer weten over de Innovadis aanpak?

Werk slimmer met onze

Internet of Things oplossingen

IoT portalen

Alle Internet of Things data overzichtelijk in één platform

IoT toepassingen

Slimme toepassingen voor smart industry en smart cities

IoT in de praktijk

Met IOT dingen sneller, veiliger en leuker maken