Samen slimmer werken

Binnen InnoLAB zijn we gek op Internet of Things. Juist omdat hierbij vaak nog onduidelijk is wat het precies gaat opleveren. Maar als we potentie zien, investeren we graag samen met jou in een succesvol project. Of het eindproduct nu alleen gegevens verzamelt, deze ook direct gebruikt of zelfs volledige industrieën verandert: wij zijn er klaar voor! Kom maar op met je idee, dan gaan we er samen mee aan de slag.
Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig geworden hoe InnoLAB kan helpen?

Smart cities

Met de juiste connecties en data kan het Internet of Things verkeersopstoppingen, geluidsoverlast, criminaliteit en vervuiling in steden verminderen. We zien dan ook een enorme instroom van digitale technologieën in de stedelijke ruimte. Onder de noemer ‘Smart Cities’ ontstaat een duidelijke trend om slimme apparaten en relevante data te gebruiken om de kwaliteit van leven te verbeteren. IoT wordt ingezet om de efficiëntie van systemen te verbeteren, kosten te reduceren, betrouwbaarheid te verhogen en betere dienstverlening te bieden. Zo kunnen steden grote stappen zetten op het gebied van milieu, energie, luchtkwaliteit en verkeershinder. Hierover denken we graag mee met jouw idee als basis.

 

Smart industry

Ook het bedrijfsleven kan van Internet of Things profiteren. Van fabrieken tot winkelketens en van de landbouwsector tot de automotive industrie – Smart Industry zorgt voor kostenbesparingen en een betere en efficiëntere dienstverlening. Op dit gebied hebben we veel ervaring die goed van pas komt om jouw idee kant en klaar bruikbaar te ontwikkelen.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten