Van idee naar praktijk

Ook al is er alleen nog maar een idee, je ziet het eindproduct al helemaal voor je. Je wilt in een dashboard meteen alle gekoppelde installaties en apparaten én hun locaties zien, inclusief realtime prestaties en bediening op afstand. Door samen te werken in InnoLAB zorgen we ervoor dat alles precies werkt zoals jij dat wilt. Want het moet nog wel daadwerkelijk gemaakt worden om te werken in de praktijk, waar we het uiteindelijk voor doen. Dat is waar wij goed in zijn.
Wij helpen je graag!

Nieuwsgierig geworden hoe InnoLAB kan helpen?

De toekomst ontwikkelen we samen

Producten aansluiten op internet, waardoor ze ons dagelijks leven veraangenamen en verbeteren. Dat is het doel van IoT. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt precies zien waar je Stella e-bike staat. Ook als hij gestolen is. En je weet het direct als je de laatste fles Coca Cola uit je ijskast haalt. Sterker nog, het staat al op je boodschappenlijst. Nu zijn dat nog handigheden, maar er zijn ook serieuzere toepassingen. Een arts kan zijn patiënt 24 uur per dag monitoren. Dijken kunnen het ‘zelf’ aangeven als er een breuk dreigt te ontstaan. En machines kunnen elkaar uitschakelen als een noodstop in de fabriek nodig is. Laten we samen die toekomst ontwikkelen!

Nieuwe mogelijkheden – ook voor jou

Door Internet of Things ontstaan allerlei nieuwe mogelijkheden. Zelfs voor afvalcontainers, al is dat waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Toch hebben we voor DBI Container Services slimme IoT-oplossingen bedacht, zoals een ondergrondse container die zichzelf weegt en het zelf doorgeeft als hij geleegd moet worden. Dit signaal wordt opgepikt door de slimme routeoptimalisatie die de container direct op de meest efficiënte manier in de ophaalroute indeelt.

Ook voor jouw organisatie biedt Internet of Things ongetwijfeld volop mogelijkheden, kansen en voordelen. Nieuwsgierig? Lees hier het verhaal van DBI Container Services. Of neem contact met ons op om eens van gedachten te wisselen.

Meer diensten?

Innovadis is de expert in B2B commerce voor fabrikanten en handelsbedrijven. Wij laten bedrijven groeien met strategische adviezen, B2B webshops, service portalen, ERP- en CRM- integraties en PIM oplossingenIn onze creatieve broedplaats InnoLAB bedenken we samen met opdrachtgevers nieuwe concepten