Laat je inspireren door onze whitepapers

Op zoek naar onze visie op Internet of Things, e-commerce, strategie & ERP integraties? Lees onze blogs voor uren leesplezier!

whitepaper

De ondergang van de webshop

Heeft een webshop nog wel bestaansrecht? Is de afdeling e-commerce nog van deze tijd? De manier waarop we zakendoen en communiceren verandert continu. Digitaal zakendoen krijgt een steeds belangrijkere en prominentere rol, maar het is zoveel meer dan alleen het hebben van een webshop. Digitaal zakendoen zit in het bloed, in het DNA van je organisatie, tenminste dat zou het moeten zitten. We zien nog heel vaak bij digitaal zakendoen dat dit niet zo is. En dat is jammer. Sterker nog dat zou weleens funest kunnen zijn… Waarom? Je leest het in onze whitepaper.

Whitepaper

Je productinformatie in een PIM systeem, wanneer kun je niet zonder?

De vraag naar hoogwaardige productinformatie blijft maar stijgen. Het onderhouden en distribueren van product- informatie wordt voor fabrikanten en handelsbedrijven steeds belangrijker, maar ook tijdrovender. PIM (Product Informatie Management) systemen kunnen een oplossing zijn, maar is het altijd de heilige graal?
whitepaper

Benut de kansen van B2B commerce

Er gaan miljarden om in de e-commercesector in Nederland. Mensen raken ook steeds meer gewend om online aankopen te doen, ook zakelijk. Dat was al voor de coronacrisis het geval, maar door de coronamaatregelen gaat de groei voor B2B-commerce nog veel harder. Het hek is van de dam. Er liggen dus veel kansen voor het oprapen om B2B commerce succesvol in te zetten. Download daarom deze whitepaper!

Whitepaper

Verkoop via meer kanalen, met meer kans op succes

Multichannel commerce betekent niets anders dan verkopen via meerdere kanalen. Zo eenvoudig als dat klinkt, zo ingewikkeld is de praktijk. Bij multichannel commerce gaat het namelijk vaak om een combinatie van offline verkoop via winkels en online verkoop via webshops en platformen.

whitepaper

Tips en inspiratie voor het invoeren van Internet of Things

Internet of Things is het internet van dingen. Daarmee zegt het meteen wat het is: het sluit producten aan op internet, waardoor ze ons dagelijks leven veraangenamen en verbeteren. Je kunt precies zien waar je Stella e-bike staat. Ook als hij is gestolen. En je weet het direct als je de laatste fles Coca Cola uit je ijskast haalt. Deze whitepaper vertelt je hoe je als organisatie op een laagdrempelige manier Internet of Things kunt inzetten.

Whitepaper

Vijf valkuilen bij het kiezen van een e-commerce platform

Deze whitepaper bespreekt aan de hand van praktijkcases veelvoorkomende valkuilen die ertoe leiden dat bedrijven later alsnog voor een ander e-commerce platformen kiezen.

Wil jij deze whitepaper ook graag lezen? Vul het formulier in en wij sturen de whitepaper binnen enkele minuten naar je toe!

Ontvang ons magazine!

Het INNO magazine staat boordevol met leuke & handige B2B commerce tips om meer business te kunnen genereren.

Onze opdrachtgevers